EUROLEAGUE

Διαμαντόπουλος και Τσελεπίδης άγγιξαν το απόλυτο

Διαμαντόπουλος και Τσελεπίδης άγγιξαν το απόλυτο

Η πρόκριση της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε το καρέ του φετινού Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο 13-15 Μαΐου με τις δύο από τις δέκα προβλέψεις του Sport24.gr να άγγιξαν το απόλυτο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λαμποράλ Κούτσα, Φενερμπαχτσέ και Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Final Four της Euroleague στο Βερολίνο που θα διεξαχθεί 13-15 Μαΐου όπου θα προκύψει και ο φετινός νικητής του θεσμού. Δύο ωστόσο από τους δέκα συντάκτες του Sport24.gr άγγιξαν το απόλυτο στις προβλέψεις τους μετά το τέλος της Α΄ φάσης όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στις 3 Ιανουαρίου. Οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Πάρης Τσελεπίδης.

Τρεις ομάδες ήταν οι κοινοί παρονομαστές και των δέκα. Δύο από τις φιναλίστ που τις πρόβλεψαν όλοι και μία που δεν την είχε προβλέψει κανένας ή που δεν την περίμενε κανένας πως θα μπορέσει να προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου.

Οι δύο που που ουσιαστικά είχε αποτελέσει τη βάση του καρέ ήταν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που απέκλεισε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα, και Φενερμπαχτσέ, που απέκλεισε με 3-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αυτήν που δεν περίμενε κανένας ήταν η Λαμποράλ Κούτσα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με 3-0.

Κι όσο για τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Πάρη Τσελεπίδη που βρήκαν και τη τρίτη όντας οι μόνοι που την είχανε στις επιλογές τους ήταν η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η ρωσική ομάδα που συμπλήρωσε το καρέ αφήνοντας εκτός την Μπαρτσελόνα στην πιο επεισοδιακή σειρά των playoffs με 3-2.

Ποιες όμως ήταν οι προβλέψεις στο τέλος της Α΄ φάσης όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στις 3 Ιανουαρίου:

Φιλέρης:ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Φενέρ, Εφές (2 στα 4)

Τριαντάφυλλος:ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ (2 στα 4)

Διαμαντόπουλος:Μπαρτσελόνα, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Λοκομοτίβ Κουμπάν (3 στα 4)

Τσελεπίδης:ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Λοκομοτίβ Κουμπάν (3 στα 4)

Καραμουσαδάκης:ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε (2 στα 4)

Σταύρου: ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Ολυμπιακός, Φενέρ (2 στα 4)

Ψιλόπουλος:ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα (2 στα 4)

Τρίγκας:Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ (2 στα 4)

Σταυρουλάκης:Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα (2 στα 4)

Οικονόμου:ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός (2 στα 4)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ