EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις Κάουνας - Νίζνι Νόβγκοροντ

Δηλώσεις: Ζαλγκίρις Κάουνας - Νίζνι Νόβγκοροντ

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε περίπατο απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, αφού οι Ρώσοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους γηπεδούχους. Με τίποτα!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague, την ίδια ώρα που η Νίζνι Νόβγκοροντ γνώρισε τη συντριβή. Ο ξέφρενος ρυθμός των Λιθουανών ήταν όλα τα λεφτά, σύμφωνα με τους δύο προπονητές.

Ο Γκιντάρας Κράπικας υποστήριξε: " Νομίζω πως είμαι χαρούμενος. Το πλάνο μας ήταν εξαιρετικό και τα πήγαμε πραγματικά καλά, ειδικά στην άμυνα. Συν τοις άλλοις, είχαμε μεγαλύτερη ελευθερία στην επίθεση, όπως δείχνει το τελικό σκορ. Είναι πραγματικά όνειρο για έναν προπονητή να παίζει στη Euroleague μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους παίκτες που έχεις στη διάθεσή σου".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Άντερσον είπε: " Βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Το εκτελέσαμε άριστα καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους σου, με ολόκληρο το γήπεδο να είναι στο πλευρό σου. Μας βοήθησε να έχουμε την ίδια ένταση σε όλο το σαραντάλεπτο".

Από την άλλη, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δήλωσε: " Καταρχάς, συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις για τη νίκη. Πριν το παιχνίδι ανησυχούσα για δύο πράγματα. Δεν με απασχολούσε πως θα έπαιζε η αντίπαλός μας. Με απασχολούσε η εμπειρία που έχει από τη διοργάνωση και η πίεση που θα βάλει ο κόσμος στην ομάδα μας. Και τα δύο λειτούργησαν εις βάρος μας. Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα οκτώ λεπτά, αλλά στη συνέχεια η Ζαλγκίρις κυριάρχησε και κατέστρεψε το παιχνίδι μας. Σκόραρε περισσότερους από εξήντα πόντους χωρίς πίεση. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην άμυνα, αλλά η Ζαλγκίρις βρήκε αμέσως ελεύθερα σουτ. Είναι λυπηρό όταν το λες, αλλά η Ζαλγκίρις ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ