EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - ΤΣΣΚΑ

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - ΤΣΣΚΑ

Ο Γιασμίν Ρέπεσα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην προσαρμογή των Ρώσων στην επιθετική άμυνα της Τσεντεβίτα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Ζάγκρεμπ

Τσεντεβίτα

Γιασμίν Ρέπεσα: ''Οι φίλαθλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας όμως νομίζω ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Δεν μου άρεσε το παιχνίδι μας στην τρίτη περίοδο, όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε πιο επιθετική και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους. Τα λάθη του Γκόρντιτς και του Ζούμπσιτς στην άμυνα όταν ο Τεόντοσιτς πέτυχε κρίσιμα τρίποντα μας κόστισαν πολύ. Ο τρόπος που έπαιξε απόψε ο Κάρλο Ζγκάνετς είναι ακριβώς αυτό που θέλω από τους παίκτες μου''.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δημήτρης Ιτούδης: ''Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό όμως στην τρίτη περίοδο προσαρμοστήκαμε στην επιθετική άμυνα της Τσεντεβίτα και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Τσεντεβίτα έπαιξε καλά και σίγουρα θα αναλύσουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε κάποιους παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς και είναι κατανοητό το ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ