EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Γαλατάσαραϊ
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι το ιατρικό τιμ δίνει ''μάχη'' ώστε ο Κάρλος Αρόγιο να προλάβει το Game 3 της σειράς.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Γαλατάσαραϊ στο Game 2 της προημιτελικής σειράς με τους Τούρκους.

Μπαρτσελόνα

Τσάβι Πασκουάλ: ''Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη στο Game 2 που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, την πρόκριση στο Final-4. Έχουμε μπροστά μας τρεις ευκαιρίες για κερδίσουμε ένα παιχνίδι και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Άλεξ Αμπρίνες έπαιξε αρκετά καλά, μας έδωσε λύσεις στην επίθεση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχει πάντα θετική παρουσία όσο αγωνίζεται. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ένιωσε καλά πριν από τον αγώνα. Προπονήθηκε κανονικά όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του κι έκατσε στον πάγκο . Θα κάνουμε κάποια τεστ αύριο και θα δούμε την κατάστασή του. Έχουμε 14 παίκτες στο ρόστερ μας και υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Όλοι τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν στο πιο υψηλό επίπεδο''.

Γαλατάσαραϊ

Εργκίν Αταμάν: ''Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην αρχή του αγώνα, ειδικά με τα τρίποντα της Μπαρτσελόνα. Η απουσία του Κάρλος Αρόγιο δεν μας επηρέασε αφού τον αντικατέστησε ο Εντέρ Αρσλάν. Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση κι έτσι οι αντίπαλοί μας ξέφυγαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στην άμυνά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Ο τραυματισμός του Χουάν Κάρλος Ναβάρο μας βοήθησε να το κάνουμε. Προφανώς η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Όταν δεν παίζεις καλά στην επίθεση, η Μπαρτσελόνα θα το εκμεταλλευτεί! Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το ιατρικό τιμ κάνει τα πάντα ώστε ο Κάρλος Αρόγιο να είναι έτοιμος στο Game 3. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας. Θα πάρει ο ίδιος την τελευταία απόφαση. Αν θέλει να αγωνιστεί, θα του δώσουμε την ευκαιρία να το κάνει''

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ