EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - ΤΣΣΚΑ

Δηλώσεις: Μακάμπι - ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το 7-0 στον Β' όμιλο της Euroleague όμως ο Δημήτρης Ιτούδης υπενθύμισε ότι η διοργάνωση είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ. Από την πλευρά του ο Γκάι Γκούντες ξεκαθάρισε ότι η Μακάμπι πρέπει να ενισχυθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά το εύκολο 61-84 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη NOKIA Arena.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γκάι Γκούντες

''Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο στην Euroleague. Το ξέραμε πριν από το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, δώσαμε στην ΤΣΣΚΑ κάποια εύκολα καλάθια. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε τη διαφορά στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο όμως δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς, αφού η ΤΣΣΚΑ έχτισε διαφορά στην πρώτη και την τελευταία περίοδο. Όλα είναι πιθανά στον αθλητισμό. Η σεζόν είναι μεγάλη. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ταξίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί''.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δημήτρης Ιτούδης

''Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η Euroleague είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Το 7-0 στον όμιλό μας δικαιώνει τις προσπάθειες της ομάδας μου κι επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα της ΤΣΣΚΑ. Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες. Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες μας, θα σχηματίσουμε πλήρη άποψη. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ, μαζί μας, είναι συγκεντρωμένοι και δίνουν το 100%. Αυτό ακριβώς θέλω''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ