EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Αρμάνι

Δηλώσεις: Μακάμπι - Αρμάνι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγησε πως η Μακάμπι ταξιδεύει ως αουτσάιντερ στο Μιλάνο ενώ ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως στόχος της Αρμάνι είναι να παραμείνει στο πιο υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά την πρόκριση της Μακάμπι επί της Αρμάνι στο Final-4 του Μιλάνου.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Δουλέψαμε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας μέχρι στιγμής και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Στην αρχή της σεζόν ρωτήθηκα για το αν πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Final-4. Εξήγησα ότι ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στο Μιλάνο! Κατά τη διάρκεια των αγώνων, εξήγησα στους παίκτες μου ότι πιστεύω σε αυτούς. Έχουμε τα πάντα. Πόιντ γκαρντ, σέντερ, παίκτες με προσωπικότητα. Πηγαίνουμε στο Μιλάνο ως αουτσάιντερ! Μια... Σταχτοπούτα από όλες τις απόψεις. Παράλληλα, όμως, αποδείξαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Δεν είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες όμως σε ένα παιχνίδι, όλα είναι πιθανά! Θέλω, επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Euroleague''.

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: ''Από την αρχή της σειράς με τη Μακάμπι εξήγησα στους παίκτες μου πως ό,τι και να γίνει στη σειρά, στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Ήταν φανταστικό να βλέπεις αυτή την ομάδα να βγαίνει σε αυτό το γήπεδο και να διεκδικεί τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, να δείξουμε συνέπεια και σταθερότητα ώστε να παραμείνουμε στο πιο υψηλό επίπεδο. Τα τελευταία δέκα χρόνια η Μακάμπι έχει εννιά συμμετοχές στα playoffs. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Αρμάνι. Έχω μόνο έναν στόχο. Να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν!''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ