EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Τουρόφ

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Τουρόφ

Ο Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο της Φενέρμπαχτσε και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός των Τούρκων έδειξε να έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τον τρόπου που ήρθε η νίκη της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε να κρατά χαμηλούς τόνους, ενώ παρά τη νίκη επέκρινε τους παίκτες του για την χαλαρότητα που έδειξαν όταν άνοιξε η διαφορά. Χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: "Προφανώς όλα δείχνουν εξαιρετικά όταν ελέγχεις τον ρυθμό, ειδικά στην επίθεση. Η απόδοσή μας στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ καλή. Όταν η διαφορά ανεβηκε στους είκοσι πόντους, αρχίσαμε να παίζουμε ατομικά, κάνοντας πολλά λάθη. Μεγάλο μερίδιο του κόσμου υποτιμά την Τουρόφ, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Αγαπούν το γρήγορο μπάσκετ. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στους αντιπάλους"

Από την πλευρά των ηττημένων ο τεχνικός, Μίοντραγκ Ραϊκοβιτς υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης. Τους κοντράραμε με εξαίρεση τα πρώτα 5-6 λεπτά. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ