EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι - Μακάμπι

Δηλώσεις: Αρμάνι - Μακάμπι

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το δύσκολο της αποστολής στη Nokia Arena ενώ ο Ντέβιντ Μπλατ εξήγησε ότι η Μακάμπι επιστρέφει στο Τελ Αβίβ έχοντας πετύχει τον στόχο της στο Mediolanum Forum

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Αρμάνι επί της Μακάμπι στο Game 2 της προημιτελικής σειράς.

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: ''Παίξαμε με διάρκεια και συνοχή ενώ κρατήσαμε το προβάδισμα κάθε φορά που η Μακάμπι προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ. Σήμερα παραταχθήκαμε στον αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη και, εν συνεχεία, να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Τελ Αβίβ. Τα καταφέραμε. Οι αντίπαλοί μας έχουν πολλά... όπλα στη διάθεσή τους. Το να παίξουμε στην έδρα τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού ανεβάζουν επίπεδο μπροστά στον κόσμο τους. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια''.

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Έπαιξαν καλά κι άξιζαν τη νίκη. Η Αρμάνι ήταν καλύτερη απόψε. Το πιο σημαντικό είναι ότι φεύγουμε από την Ιταλία έχοντας πετύχει τον στόχο μας. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, με διαφορετική δυναμική. Πλέον επιστρέφουμε στο Τελ Αβίβ και θα δουλέψουμε με στόχο να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Προφανώς, ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού μας όμως θα μπορούσαμε να είμαστε σαφώς καλύτεροι σε πολλούς τομείς''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ