EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάγακα άλωσε το Κάουνας, νικώντας την Ζάλγκιρις με 83-80. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ κράτησε την καλή αντίδραση της ομάδας του,

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, κράτησε την καλή αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης στο Κάουνας.

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): "Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια είχαμε καλή αντίδραση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μπάσκετ σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Αρκετές ομάδες δεν θα νικήσουν εδώ, στο Κάουνας. Κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε στο ματς ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο το πρόβλημα μας ήταν πως δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε μόλις 26 πόντους και αυτό ήταν ένα κακό σημάδι για εμάς. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να σκοράρει και πρέπει να είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι. Στην EuroLeague δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια".

Άντριεν Μοερμάν (Νταρουσάφακα): "Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλή άμυνα, πάσαραμε καλύτερα, λειτουργήσαμε περισσότερο ομαδικά και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο και πετύχαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στο Κάουνας και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε".

Μπιρκάν Μπατούκ (Νταρουσάφακα): "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας. Ημασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα και να βρούμε τα ελεύθερα σουτ που μας παρείχαν τον τρόπο για να κερδίσουμε το παιχνίδι ".

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις): " Ηταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ό,τι κι αν αποφασίσαμε να κάνουμε, δεν το κάναμε. Είναι τόσο απλό. Εγιναν απίστευτα πολλά πνευματικά λάθη και καταστάσεις στις οποίες χαρίσαμε πόντους. Δεν αναγνώριζα τους παίκτες μου απόψε. Το ίδιο συνέβη έως ένα βαθμό και στον αγώνα με τη Μακάμπι. Θα πρέπει να πάρουμε μερικές δύσκολες αποφάσεις γύρω από το με ποιους θα προχωρήσουμε, ποιοι θα μας βοηθήσουν και σε ποιους θα μπορούμε να υπολογίζουμε. Πιστεύω ότι απλά χαρίσαμε το παιχνίδι”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ