EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Μπασκόνια

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις - Μπασκόνια

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Σίτο Αλόνσο στάθηκαν σε όσα άλλαξαν στο β' ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Ζάλγκιρις και Μπασκόνια.

Η Ζάλγκιρις πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια, "σπάζοντας το ρόδι" για φέτος στην EuroLeague . Απολύτως φυσιολογικά, ο προπονητής των γηπεδούχων ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη, κάτι που δεν ίσχυε γι αυτόν της ισπανικής ομάδας.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: " Δώσαμε λιγότερους εύκολους πόντους στο β' ημίχρονο, βάλαμε κάποια σουτ, παίξαμε πιο σκληρά και πιστεύω πως ο Λέο Βέστερμαν ήταν ο παίκτης που μας κουβάλησε στους ώμους του. Αυτή η νίκη θα δώσει στα παιδιά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση πως όταν κάνουν αυτά που πρέπει, όταν ακολουθούμε το πλάνο μας, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Το α' ημίχρονο γλίστρησε λίγο από τα χέρια μας, αλλά δεν είναι εύκολο να τα ελέγχεις όλα όταν έχεις νεαρά παιδιά και παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό, στο ξεκίνημα της σεζόν. Σιγά σιγά θα το συνηθίσουν και θα είναι όλα καλύτερα".

Σίτο Αλόνσο: " Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά είχαμε πρόβλημα να "σπάσουμε" τον ρυθμό της Ζάλγκιρις, γιατί χάναμε το αμυντικό ριμπάουντ σε πολλές περιπτώσεις. Η λεπτομέρεια των 15 επιθετικών ριμπάουντ στο πρώτο μέρος έκανε τη διαφορά για τους αντιπάλους μας. Στην εκκίνηση της γ' περιόδου παίξαμε καλά στην επίθεση για κάποια λεπτά, αλλά για μένα το "κλειδί" είναι το γεγονός πως αφήσαμε τη Ζάλγκιρις να πετύχει εύκολα καλάθια. Ήμασταν πιο "σοφτ" από τους αντιπάλους μας και αυτό μας μπέρδεψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ