EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μακάμπι, ενώ ο Σόνι Ουίμς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να παίρνει το "διπλό" μέσα στο Κάουνας επί της Ζάλγκιρις με σκορ 74-87.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζάλγκιρις Κάουνας): "Συγχαρητήρια στην Μακάμπι. Αναμφίβολα ήταν καλύτερη ομάδα. Πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι, πήραν καλύτερες επιλογές στην επίθεση και έβαλαν σουτ. Κάναμε λάθη στο παιχνίδι μας. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Η Μακάμπι πήρε τις μονομαχίες και πήρε την νίκη. Περιμένω να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο ματς".

Ραμί Χαντάρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ): " Δείξαμε βελτίωση στην άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι. Όμως, δεν είμαστε στην άμυνα όσο καλοί θα ήθελα να είμαστε. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Είναι ικανοποιημένος από την συγκέντρωση που δείξαμε στο παιχνίδι μας".

Λούκας Λεκαβίτσιους (Ζάλγκιρις Κάουνας): Η Μακάμπι είναι πραγματικά μία σπουδαία ομάδα, αλλά όχι τόσο καλοί όσο εμφανίστηκαν σήμερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εμείς το ματς, αλλά ήμασταν αδύναμοι στις προσωπικές μονομαχίες. Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς. Ήταν πολύ καλός ο Σόνι Ουίμς. Έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην άμυνα".

Σόνι Ουίμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Ήρθαμε εδώ με μία διάθεση να παίξουμε καλή άμυνα. Θέλαμε να παίξουμε καλά στην επίθεση κοντά στο καλάθι και αυτό κάναμε. Αν βελτιώσουμε και άλλο την άμυνα μας, θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε περισσότερες νίκες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ