EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις Κάουνας - Καρσίγιακα

Δηλώσεις: Ζάλγκιρις Κάουνας - Καρσίγιακα

Ο Γκιντάρας Κραπίκας τόνισε ότι η Ζάλγκιρις δεν είχε περιθώρια για νέες απώλειες κόντρα στην Καρσίγιακα ενώ ο Τζάστιν Κάρτερ στάθηκε στο 1/16 τρίποντα και τις 9/22 βολές των Τούρκων.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Καρσίγιακα στη "Zalgirio Arena" που φέρνει τους Λιθουανούς πιο κοντά στο TOP-16 της Euroleague.

Γκιντάρας Κραπίκας (Ζάλγκιρις): "Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας στην Euroleague. Η κατάσταση δεν ήταν καθόλου εύκολη για εμάς μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες όμως μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για την ομάδα μου! Απόψε (σ.σ. χθες) ήμασταν συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες μου κατάλαβαν ότι ένας αγώνας ενδεχομένως να κρίνει δυο μήνες δουλειάς! Βγάλαμε ενέργεια και πάθος για να φτάσουμε στη νίκη".

Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Ζάλγκιρις): "Έπειτα από τις τελευταίες μας ήττες στην Euroleague και το πρωτάθλημα Λιθουανίας, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Έπρεπε να βρούμε τα πνευματικά και ψυχικά αποθέματα για να ανακάμψουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού καταφέραμε να επιστρέψουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα και να σκοράρουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό".

Τζάστιν Κάρτερ (Καρσίγιακα): "Προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά από την αρχή του αγώνα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις στο Κάουνας. Ο βασικός λόγος της ήττας μας ήταν τα άσχημα ποσοστά από τη γραμμή των βολών και των τριών πόντων. Επίσης οι φίλοι της Ζάλγκιρις δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Οι Λιθουανοί φίλαθλοι κατανοούν το μπάσκετ όσο λίγοι και βάζουν πίεση στους αντιπάλους τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ