EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπαρτσελόνα

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξήγησε ότι η Χίμκι έκανε μια από τις καλύτερες αμυντικές εμφανίσεις της κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε ότι η ήττα από τους Ρώσους είναι ένα αποτέλεσμα που θέλει να ξεχάσει άμεσα.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τον θρίαμβο της Χίμκι επί της Μπαρτσελόνα , στη Μόσχα.

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): "Κατ' αρχάς, είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συγκεκριμένη νίκη, καθώς ο τελευταίος μήνας ήταν καταστροφικός για εμάς! Είχαμε συνεχόμενες ήττες στην Euroleague και την VTB League. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στο τέλος του αγώνα, η Μπαρτσελόνα μάζεψε τη διαφορά όμως κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή! Το δεύτερο σημείο που θέλω να αναφερθώ είναι η εξαιρετική αμυντική μας λειτουργία. Νομίζω ότι κάναμε μια από τις καλύτερες αμυντικές εμφανίσεις μας φέτος! Σε γενικές γραμμές, είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς".

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): "Είναι ένα από τα αποτελέσματα που θέλουμε να ξεχάσουμε άμεσα! Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στο Top-16 μέχρι στιγμής. Κάναμε 18 λάθη, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Σε σχέση με το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, η Χίμκι δεν άλλαξε πολλά πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ