EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπάγερν Μονάχου

Δηλώσεις: Χίμκι - Μπάγερν Μονάχου

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξήγησε ότι η Χίμκι δεν... προσπάθησε ιδιαίτερα απέναντι στην Μπάγερν ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στάθηκε στο αμυντικό transition και τον έλεγχο των ριμπάουντ από πλευράς των Βαυαρών στη Μόσχα.

Η Μπάγερν πέρασε με το "διπλό" από την έδρα της Χίμκι, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τζον Μπράιαντ πρόσφερε ένα πολύ όμορφο highlight .

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ρίμας Κουρτινάιτις (Χίμκι): "Θα ήθελα να συγχαρώ την Μπάγερν για την εμφάνιση, το επιθετικό παιχνίδι και την πειθαρχία που παρουσίασε απόψε. Είναι δεδομένο ότι άξιζε τη νίκη. Νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε ιδιαίτερα. Δεν βγάλαμε ενέργεια. Σίγουρα το πιο μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν υπολογίζουμε στον Πολ Ντέιβις και τον Μάρκο Τοντόροβιτς".

Σβέτισλαβ Πέσιτς (Μπάγερν): "Νομίζω ότι το αμυντικό transition και, κυρίως, ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά στοιχεία όταν έχεις απέναντί σου ομάδες όπως η Χίμκι. Ήμασταν εξαιρετικοί και στους δυο τομείς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι χτίσαμε την αυτοπεποίθησή μας ενώ η Χίμκι παρουσίασε πολλά προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Κάναμε ρεκόρ στα αμυντικά ριμπάουντ για φέτος (34). Επίσης δεν μπορώ να θυμηθώ δεύτερο αιφνιδιασμό της Χίμκι στο πρώτο μέρος! Κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια στην Euroleague, όπως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν είχαμε ενέργεια στο τέλος. Οι παίκτες μου ήταν πολύ απογοητευμένοι όμως απόψε πήραν πίσω την... τιμή τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ