EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ πήρε καλά μαθήματα από το παιχνίδι με την Ρεάλ, ενώ ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως νιώθει λυπημένος για τον τρόπου που έχασε η ομάδα του στο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, Δημήτρης Ιτούδης και Πάμπλο Λάσο, αναλύοντας την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Έχουμε κάνει μία εξαιρετική αρχή στην διοργάνωση, όντας αήττητοι. Είναι πολύτιμο αυτό το 6-0 στην αρχή. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία διαθέτει ποιότητα και ποσότητα σε κάθε θέση. Κάναμε κακό ξεκίνημα με την Ρεάλ, τους δώσαμε αυτά που ήθελαν, τους αφήσαμε να τρέξουν και να πάρουν τα ριμπάουντ. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε βγάζοντας ενέργεια. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και είπαμε πως θα πρέπει να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε 16 λάθη περίπου στο ματς, τα οποία και μας δημιούργησαν πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό, αντιδρώντας ύστερα από το 32-12 που έκανε η Ρεάλ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ελέγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος και φτάσαμε στην νίκη. Από αυτό το μας πάντως πήραμε σημαντικά μαθήματα ενόψει της συνέχειας".

Πάμπλο Λάσο: Ρεάλ Μαδρίτης: "Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για την νίκη της. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, είχαμε καλή συγκέντρωση και παίξαμε καλά στο ξεκίνημα. Είχαμε όμως ένα κακό πεντάλεπτο, στο οποίο κάναμε λάθη και μας κόστισε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτά τα λάθη τα πληρώνεις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν εξαιρετικοί, παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κακές στιγμές σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε το ματς μέχρι το τέλος και χάσαμε από ορισμένες λεπτομέρειες. Νιώθω λυπημένος γιατί στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, αν ήμασταν λίγο παραπάνω συγκεντρωμένοι. Κάναμε καλή δουλειά πάντως απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ