EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούνικς Καζάν

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούνικς Καζάν

“Η άμυνα μας έδωσε ρυθμό” δήλωσε μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Ούνικς Καζάν ο Δημήτρης Ιτούδης. Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στη Μόσχα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρέμεινε αήττητη και το έκανε χωρίς μεγάλο κόπο απέναντι στην Ούνικς των δύο πολύ σημαντικών απουσιών (Πονκρασόβ, Κλαρκ). Διαβάστε τι είπαν για το παιχνίδι ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Κόρι Χίγκινς, ο Κάιλ Χάινς και ο Μίλος Τεόντοσιτς από τη μεριά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Εβγκένι Πασούτιν από την Ούνικς Καζάν.

Οι δηλώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Δημήτρης Ιτούδης

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απόψε ήταν η πρώτη φορά που βιώσαμε την εμπειρία να παίζουμε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι και μετά να προπονούμαστε και να παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια στην EuroLeague. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στην ενέργεια. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο και να διατηρούμε φρέσκους τους παίκτες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο επειδή η στρατηγική της Ούνικς ήταν να μας καθυστερήσει, όπως κάνουν και πολλές ομάδες εναντίον μας. Πάλι βρήκαμε πάντως τον τρόπο να βάλουμε σχεδόν 50 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την άμυνα στο pick 'n' roll και στις περιστροφές, βάλαμε τα κορμιά μας, τα χέρια μας και βρήκαμε ρυθμό, καταφέραμε να τρέξουμε αρκετά καλά, να δημιουργήσουμε μία μεγάλη διαφορά και να διατηρήσουμε αυτή την επιθετικότητα μέχρι τέλους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο αποφασιστικοί στην άμυνα στο pick 'n' roll στο δεύτερο ημίχρονο, προκαλέσαμε λάθη και είχαμε καλύτερο ρυθμό. Η άμυνα μας, μας έδωσε ρυθμό. Μπορούμε να τρέξουμε καλύτερα”.

Κόρι Χίγκινς

“Βγήκαμε στο γήπεδο χωρίς να είμαστε συγκεντρωμένοι, όσο θα έπρεπε στην άμυνα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε σχετικά με τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε και να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο δείξαμε πως πρέπει να είμαστε. Κανένα παιχνίδι στην EuroLeague δεν είναι εύκολο, η Ούνικς έχει τον Λάνγφορντ με τη μεριά της”.

Κάιλ Χάινς

“Ήταν καλή ομαδική νίκη ειδικά μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που είχαμε να δώσουμε. Παίξαμε τέλεια στο τρίτο δεκάλεπτο αμυντικά, χάρις στον Τζέιμς (Ογκαστιν), στον Τζακ (Ααρον Τζάκσον) και τον Τεό (Τεόντοσιτς), ανεβάσαμε την απόδοση μας και παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε μία μεγάλη διαφορά. Ηταν ένα καλό βγήμα στο ταξίδι μας στην EuroLeague”.

Μίλος Τεόντοσιτς

“Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και παίξαμε σπουδαία άμυνα. Αυτός ήταν ο λόγος που κερδίσαμε με διαφορά 18 πόντων, ακόμα κι αν χαλαρώσαμε στο φινάλε. Σε αυτό το σημείο της σεζόν, το πιο σημαντικό είναι να νικάμε”.

Οι δηλώσεις της Ούνικς Καζάν

Εβγκένι Πασούτιν

“Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι στα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Ο στόχος μας ήταν τουλάχιστον αμυντικά, να μην αφήσουμε την ΤΣΣΚΑ να τρέξει υπερβολικά πολύ. Κάναμε καλή δουλειά στους καλύτερους σκόρερς τους. Ημασταν συγκεντρωμένοι να παίξουμε καλή άμυνα και να παραμείνουμε κοντά στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε λάθη στην άμυνα και ξεκινήσαμε άσχημα στην άμυνα, δημιούργησαν μία μεγάλη διαφορά και άρχισαν να κυριαρχούν και εμείς εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα αμυντικά αλλά πάλι δεχτήκαμε 98 πόντους. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, δεν μπορεί να επιτρέπουμε τόσους πόντους, δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ