EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε τις 30 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μολονότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σύμφωνα με τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη. Τι δήλωσε ο Άιναρς Μπάγκατσκις.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το 5-0 στο TOP-16 και πλέον στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων, μετά το 103-95 επί της Νίζνι.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Δημήτρης Ιτούδης
"Πετύχαμε ακόμα μια σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε στην καλύτερή φάση μας, με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούμαστε από μικροτραυματισμούς και απουσίες. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε επαγγελματίες και συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Μίλησα στους παίκτες μου μετά τη νίκη και τους εξήγησα πως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Η Νίζνι ήλθε στη Μόσχα ως αουτσάιντερ όμως γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Ρότσεστι, ο Κίνσεϊ, ο Παρακχούσκι και ο Τόμπκινς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 11 πόντους στα 4'51" για τη λήξη όμως η Νίζνι σκόραρε έξι γρήγορους πόντους και επέστρεψε στο παιχνίδι".

Νίζνι Νόβγκοροντ
Άιναρς Μπάγκατσκις
"Επιτρέψαμε στην ΤΣΣΚΑ να σκοράρει οκτώ εύκολα καλάθια στις αρχές του αγώνα. Μάλλον σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας περισσότερο από όσο έπρεπε. Δεν παλέψαμε στα πρώτα 7 λεπτά της αναμέτρησης. Έστω κι έτσι, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρουν ελεύθερα σουτ. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Ντε Κολό και τον Τεόντοσιτς που μπορούν να σε... σκοτώσουν αν τους δώσεις ελεύθερα σουτ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ