EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του από την 2η περίοδο κι έπειτα, ενώ αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ήταν μία βραδιά γεμάτη ρεκόρ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης διέλυσε με 112-84 τη Μπασκόνια , γράφοντας ιστορία, αφού έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας στην διοργάνωση, ενώ ρεκόρ καριέρας σε πόντους (με 34) και ranking (με 43) έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Απολύτως λογικά λοιπόν ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, στάθηκε μετά τον αγώνα στην απόδοση του Σέρβου γκαρντ, ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι δεν ήξερε ότι η ομάδα του είχε μόλις γράψει ιστορία: " Δεν ήξερα για το ρεκόρ πόντων που σπάσαμε. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητηρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους και τη νικη. Μετά την πρώτη περίοδο παίξαμε εξαιρετικά. Στο ημίχρονο του αγώνα είδαμε βίντεο όπου διαπιστώσαμε τι κάναμε καλά και τι άσχημα" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Συγχαρητήρια και στον Μϊλος. Τον στήριξε όλη η ομάδα και πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση. Ξέρω ότι ο Μίλος νοιάζεται για την ομάδα όχι για τον εαυτό του, οπότε δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ που έσπασε. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά σήμερα, όχι μόνο αυτός. Όταν όλοι παίζουν όπως παίξαμε σήμερα μετά την 2η περίοδο κι έπειτα τότε μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Και σε αυτό δε μας εμποδίζουν ούτε οι σημαντικές απουσίες που έχουμε, αφού σήμερα παραταχθήκαμε χωρίς τους Ντε Κολό, Φρίλαντ και Κορόμπκοφ".

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, δήλωσε από την πλευρά του: " Ξεκινήσαμε το παιχνίδι τέλεια και πήραμε μία καλή διαφορά. Όταν όμως βρεθήκαμε πάνω στο σκορ με 10-12 πόντους αφήσαμε την ΤΣΣΚΑ να επιστρέψει στο παιχνίδι πολύ εύκολα και αυτό μας άγχωσε. Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε πολύ-πολύ καλά και εμείς στην συνέχεια βγήκαμε από τον ρυθμό μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ