EUROLEAGUE

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λαμποράλ Κούτσα

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε τι είπε στον Μίλος Τεόντοσιτς στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα κι ενώ ο Σέρβος γκαρντ είχε 0/4 τρίποντα στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με τους Βάσκους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 στα 1.1" για το τέλος του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα κι έτσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με σκορ 90-78 , κάλυψε το -10 της ήττας της στη Βιτόρια (81-71) κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση στον ΣΤ' όμιλο.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δώσαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αντίπαλό μας στη συνέχεια. Η Λαμποράλ Κούτσα διαθέτει ποιότητα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο όμως, με όλο τον σεβασμό, τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν ελεύθερα τρίποντα και να βάλουν αρκετούς πόντους με δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια διπλή νίκη αφού καλύψαμε τη διαφορά της ήττας στη Βιτόρια και πλέον είμαστε στην πρώτη θέση, σε ένα πολύ σκληρό και απαιτητικό γκρουπ. Όσον αφορά το τελευταίο σουτ του Μίλος Τεόντοσιτς, ξέρετε ότι δεν διστάζει να παίρνει τέτοια σουτ. Του μίλησα στο ημίχρονο, όταν είχε 0/4 τρίποντα, και του εξήγησα ότι δεν χρειάζεται να είναι νευρικός, ότι θα βρει ρυθμό και ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τα μακρινά σουτ. Αυτό το τρίποντα μετράει για 10!".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ Κούτσα) : "Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άξιζε τη νίκη. Νομίζω ότι το κλειδί της νίκης ήταν η απόδοσή τους στα δυο πρώτα δεκάλεπτα. Σκοράραμε μόλις 26 πόντους σε αυτό το διάστημα! Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, ειδικά στην επίθεση. Σκοράραμε όμως ήταν δύσκολα να περιορίσουμε αμυντικά την ΤΣΣΚΑ. Στο τέλος, δεν καταφέραμε να υπερασπιστούμε τη διαφορά της νίκης μας στη Βιτόρια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ