EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Λιμόζ

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Λιμόζ

Η Λιμόζ πέτυχε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Euroleague επί της Τσεντεβίτα και ο προπονητής των "λιμουζό", Φιλίπ Ερβέ, εξήγησε ότι τέτοια αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά για την πρόκριση στο TOP-16.

Η Λιμόζ έφυγε με το "διπλό" από το "Drazen Petrovic Zagreb", επικρατώντας δύσκολα της Τσεντεβίτα με 80-84 και ο κόουτς των γηπεδούχων, Βέλικο Μρσιτς, εξήγησε πως οι Κροάτες παρουσιάστηκαν φοβισμένοι στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Βέλικο Μρσιτς (προπονητής Τσεντεβίτα): " Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Για την ακρίβεια, παρουσιαστήκαμε πολύ φοβισμένοι απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως η Λιμόζ. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στην γ' περίοδο αφού βγάλαμε ενέργεια. Τα αμυντικά μας λάθη στο τέλος του αγώνα μάς κόστισαν. Το καθοριστικό τρίποντο του Βέστερμαν από τη γωνία και το επιθετικό ριμπάουντ του Μπονγκού-Κολό καθόρισαν το αποτέλεσμα. Πλέον πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι μας, κόντρα στη Ζαντάρ".

Φιλίπ Ερβέ (προπονητής Λιμόζ): "Είναι μια νίκη τεράστιας σημασίας για εμάς. Χάσαμε το περσινό παιχνίδι εδώ. Αν θέλεις να προκριθείς στο TOP-16, πρέπει να κερδίζεις τις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εσένα. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά όμως μας έλειψε η ένταση στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Πνευματικά, ήμασταν δυνατοί, δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και πετύχαμε κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ