EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Εφές

Δηλώσεις: Τσεντεβίτα - Εφές

O Nτούσαν 'Ιβκοβιτς στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Εφές στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Τσεντεβίτα ενώ ο Βέλικο Μρσιτς μίλησε για την προσπάθεια των Κροατών να προκριθούν στο TOP-16.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Τσεντεβίτα στο "Drazen Petrovic Zagreb".

Βέλικο Μρσιτς (Τσεντεβίτα): "Κάναμε πολλά λάθη που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε εύκολα καλάθια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όταν παίζεις έτσι, δεν μπορείς να κερδίσεις απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Εφές. Έπειτα, λοιπόν, από οκτώ αγωνιστικές στη regular season, το ρεκόρ μας είναι 4-4. Είναι μια καλή επίδοση όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε απόψε".

Ντούσαν Ίβκοβιτς (Αναντολού Εφές): "Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι απόψε στο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα μου έπαιξε καλά στην αρχή ωστόσο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε οκτώ λάθη μόνο στην τρίτη περίοδο όμως επιστρέψαμε στη συνέχεια. Η Τσεντεβίτα σκόραρε μόνο 10 πόντους στα τελευταία 10 λεπτά. Αυτή η επίδοση λέει πολλά για την άμυνά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ