EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Στρασμπούρ - Ζαλγκίρις
INTIME SPORTS

Περήφανος για τη νίκη της ομάδας του ο Βενσάν Κολέ, δεν είχε λόγια για να εκφράσει την απίστευτη χαρά του για την πρώτη νίκη της Στρασμπούρ.

Στρασμπούρ

Βενσάν Κολέ: "Είμαστε ικανοποιημένοι για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μας πάλεψαν στην διάρκεια του αγώνα. Θα μείνει στη μνήμη μας. Τους είπα ότι είμαι περήφανος για εκείνος και ακόμη κι αν χάναμε, θα είχα απογοητευτεί. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει κάθε παίκτη μας να ωριμάσει. Ήταν μια πραγματική πρόοδος".

Λούις Κάμπελ: "Αφοσίωση! Ήταν μια σπουδαία νίκη, μια σπουδαία ομαδική νίκη και ένα μεγάλο σουτ στο τέλος! Ο Αζινσά δεν ήταν απόψε ο εαυτός του, όμως οι υπόλοιποι βγήκαν μπροστά και ήταν συγκεντρωμένοι. Αυτό το τελευταίο σκορ... Δεν μπορώ να το εξηγήσω! Το σκριν είχε στηθεί για άλλον, όμως πήρα εγώ την προσπάθεια. Είχα την ευκαιρία και την πήρα! Είναι το πιο όμορφο καλάθι της καριέρας μου".

Ζαλγκίρις Κάουνας

Σαούλιους Στομπέργκας: "Η Στρασμπούρ έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα και ήθελε πραγματικά να κερδίσει! Όλα ήταν δύσκολα για εμάς. Και το σημαντικότερο ήταν ότι κάναμε πολλά λάθη. Δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δίνεις τόσα δώρα στον αντίπαλο. Τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων μας, ήταν αυτά που μας κόστισαν τη νίκη όταν ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα".

Αρτούρας Μίλακνις: "Είναι πολύ σκληρό να μιλήσει κανείς αυτή τη στιγμή. Ήταν ένα σκληρό τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε όμως πολλά λάθη. Είμαστε η νούμερο ένα ομάδα στην Ευρώπη στα λάθη. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ