EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Σάσαρι - Ούνικς Καζάν

Δηλώσεις: Σάσαρι - Ούνικς Καζάν

Η Ούνικς Καζάν πήρε τη νίκη απέναντι στη Σάσαρι, κάνοντας το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Top 16. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Euroleague πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (4/12) η Ούνικς Καζάν, που άλωσε την έδρα της Σάσαρι (72-68). Οι προπονητές των ομάδων στάθηκαν στα λάθη που έγιναν εκατέρωθεν, αλλά και στη μεγάλη ένταση που είχε ο αγώνας.

Ο Ρομέο Σακέτι δήλωσε: " Παρουσίασαμε στο παρκέ δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στην αρχή δεν είχαμε ενέργεια, επιτρέποντας στους παίκτες της Ούνικς να πετύχουν μερικά εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέψαμε στο παιχνίδι, χάρη σε κάποια καλάθια των Λόγκαν και Ντεβέκι, τα οποία μας βοήθησαν να πλησιάσουμε στον πόντο. Στα τελευταία λεπτά όμως, η Ούνικς πέτυχε μερικά μεγάλα καλάθια, όπως αυτό του Αντίποφ. Περίμενα μεγαλύτερη ένταση με βάση τη δυσκολία του αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν υποστήριξε: " Ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Απόψε ήταν ίσως το καλύτερό μας παιχνίδι στην Euroleague για φέτος. Ήταν δεδομένο πως έπρεπε να αγωνιστούμε με πάθος και ένταση. Κάναμε κάποια λάθη και επιτρέψαμε στη Σάσαρι να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε, ακόμα κι αν ήμασταν κάτω από πίεση. Απόψε κάναμε ένα βήμα μπροστά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ