EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Ούνικς Καζάν

Ο Πάμπλο Λάσο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ο Εβγένι Πασούτιν δήλωσε πως η Ούνικς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ρεάλ Μαδρίτης - Ούνικς Καζάν, ματς στο οποίο οι Ισπανοί επικράτησαν με 89-75, οι προπονητές των δύο ομάδων, Πάμπλο Λάσο και Εβγένι Πασούτιν.

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Είμαι χαρούμενος για την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά. Δεν κάναμε ένα καταπληκτικό ματς, αλλά ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας. Με την καλή μας άμυνα σταματήσαμε τους καλούς επιθετικούς τους παίκτες, ενώ στην επίθεση, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, βάλαμε σημαντικά σουτ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το διάστημα του αγώνα. Περιορίσαμε τον Λάνγκφορντ, ο οποίος αν βρει ρυθμό γίνεται επικίνδυνος. Βέβαια, στο μπάσκετ, αυτό είναι νόμος, πως όταν προσπαθείς να σταματήσεις κάτι, δίνοντας βαρύτητα εκεί, θα σου δημιουργήσει πρόβλημα κάτι άλλο.

Θέλω πάντως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική τους εμφάνιση. Προσεγγίσαμε και προσέγγισαν πολύ καλά το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει από νωρίς μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο άλλαξαν την άμυνα τους, προσπαθώντας να μας σταματήσουν. Σε εκείνο το σημείο δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και παράλληλα οι Λάνγκφορντ και Κόλομ λειτούργησαν με υπομονή στην επίθεση τους, γεγονός που μας δημιούργησε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε.

Ο Ρέγες είναι ένας παίκτης τον οποίο τον προπονώ εδώ και έξι χρόνια. Τον σέβομαι απεριόριστα. Δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος, από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί του. Δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, φαίνεται και στους αριθμούς του. Ακόμη όμως και όταν δεν παίζει τόσο καλά, κάνει φοβερή δουλειά για την ομάδα μας σαν παίκτης του συνόλου".

Εβγένι Πασούτιν (Ούνικς Καζάν): "Για εμάς ήταν ένα σκληρό και δύσκολο ματς. Η Ρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Διέλυσαν την Μπαρτσελόνα με 40 πόντους διαφορά. Προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το ματς και θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό όσο μπορούσαμε. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που έχει μεγάλα κορμιά, είναι γεμάτη με καλούς σουτέρ και παίζει γρήγορο μπάσκετ. Παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και το να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ δεν είναι εύκολο. Στην αρχή παίξαμε κακή άμυνα, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε όταν ψηλώσαμε το σχήμα μας. Καταφέραμε να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, αλλά στην τέταρτη περίοδο μας έκανε την ζημιά ο Ρέγιες, ενώ και οι Κάρολ και Γιουλ έβαλαν μεγάλα σουτ. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ