EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέφυγε τα χειρότερα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, με τον Σέρχιο Γιουλ να μην κοιτάζει πιο μακριά από τη νίκη. Αυτό μετράει περισσότερο, άλλωστε.

Παρότι δυσκολεύτηκε εξαιρετικά μέχρι το τέλος του αγώνα, εν τούτοις η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ για να αποφύγει το δεύτερο σερί στραβοπάτημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρχιο Γιουλ δήλωσε πως " νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια της EuroLeague πλέον είναι πολύ σκληρά, είτε παίζεις εντός είτε παίζεις εκτός έδρας. Χάσαμε εντός έδρας από την Μπασκόνια, και πιστεύω ότι απόψε παίξαμε εξαιρετικά. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα απόψε, προφανώς, αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτό η νίκη είναι αν μη τι άλλο σημαντική. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και σκληροί στην έδρα μας, χάσαμε ήδη ένα παιχνίδι εδώ, οπότε δεν μπορούμε να χάσουμε άλλα".

Από την άλλη, ο Εμίρ Πρέλντζιτς ανέφερε πως " παίξαμε πολύ καλά για περίπου τριαμισι δεκάλεπτα αλλά κάναμε τρία τέσσερα λάθη στα τελευταία πέντε λεπτά και έβαλαν μερικά εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Αυτό μας κόστισε το ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Απόψε δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και αν το κάνουμε αυτό, θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ