EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Νταρουσάφακα

Στην ικανότητα των παικτών της Νταρουσάφακα να σκοράρουν σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός στάθηκε ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν.

Ο Πασούτιν συνάντησε τον Μπλατ κι ο Μπλατ τον Πασούτιν. Δυο καλοί φίλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Καζάν, με τον δεύτερο να παίρνει τη νίκη και τη Νταρουσάφακα να θριαμβεύει επί της Ούνικς . Στο τέλος του αγώνα ο μεν Πασούτιν στάθηκε στα καλάθια που πέτυχαν οι Τούρκοι στο ένας εναντίον ενός, ο δε Μπλατ στη σημασία που έχει και μπορεί να έχει στο μέλλον μία νίκη όπως η αποψινή.

Οι δηλώσεις της Ούνικς Καζάν

Εβγκένι Πασούτιν: " Ελέγξαμε τον αγώνα από το ξεκίνημα και τιμωρήσαμε τους ψηλούς τους, τον Μόερμαν και τον Αλντεμίρ. Άλλαξαν στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, όταν έπαιξαν με τον Αμερικανό τους στη ρακέτα. Έγιναν πιο αθλητικοί. Σταμάτησαν τον Λάνγκφορντ, δεν τον άφησαν να φτάσει στο καλάθι και ήταν δύσκολο να σκοράρουμε. Ξεκίνησαν να βρίσκουν εύκολους πόντους σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, ειδικά με τον Γουαναμέικερ και τον Γουίλμπεκιν. Πέτυχαν πολλά τρίποντα και σουτ από μέση απόσταση. Η ομαδική άμυνα είναι σημαντική, μα πρέπει να παίζεις και με υπευθυνότητα. Πρέπει να σταματάμε τον παίκτη που κρατά τη μπάλα".

Κίνο Κολόμ: " Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και παίξαμε σωστή άμυνα, όμως όταν άρχισαν να βάζουν καλάθια στο ένας εναντίον ενός, τιμώρησαν τα λάθη μας. Ευστόχησαν στα ελεύθερα σουτ και ίσως πέτυχαν περισσότερα απ' όσα βάζουν συνήθως. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας για να κερδίσουμε στη EuroLeague".

Οι δηλώσεις της Νταρουσάφακα

Ντέιβιντ Μπλατ: " Είμαι χαρούμενος για την αποψινή νίκη. Ήταν μια σκληρή μάχη για τις δυο ομάδες. Αυτή η EuroLeague είναι τόσο σπέσιαλ και τόσο ανταγωνιστική. Σήμερα η νίκη σημαίνει πολλά, μετά από δέκα αγώνες ίσως να μη λέει και τίποτα. Από την άλλη, αν δεν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια, ίσως μετά από 10 αναμετρήσεις να είσαι εκτός ανταγωνισμού. Ο φίλος μου ο Πασούτιν κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ. Το ήξερα ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Είδα το παιχνίδι τους με τη Μπαρτσελόνα, είδα και εκείνο με τη Μπάμπεργκ. Είναι μια ποιοτική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε".

Μπράντλεϊ Γουαναμέικερ: " Ήταν μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια. Χάσαμε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο. Θέλαμε να ανακάμψουμε. Ο Μπατούκ έβαλε μεγάλα τρίποντα, αλλά ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Μας αρέσει να παίζουμε, αλλά θέλουμε τώρα να γυρίσουμε στο σπίτι μας και να ξεκουραστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ