EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Ερυθρός Αστέρας
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Ευγένι Πασούτιν, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στην απόδοση του Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά και στην άμυνα της ομάδας του στο τέλος.

Η Ούνικς Καζάν πήρε μία μεγάλη νίκη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 65-62 , δεχόμενη μόλις 2 πόντους στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να "καθαρίζει" στην άλλη πλευρά του παρκέ με τα σουτ του. Και σε αυτά τα δύο σημεία στάθηκε μετά τον αγώνα ο τεχνικός των Ρώσω, Εβγένι Πασούτιν.

" Η EuroLeagueε είναι δύσκολη και κάθε παιχνίδι είναι ένας μικρός Τελικός. Ο Κιθ αλλά και οι Βορόνοφ, Πάνιν, Ουίλιαμς και Μπάνιτς μας βοήθησαν πολύ. Κανένας δεν τα παράτησε και βγάλαμε 5-6 μεγάλες άμυνες στην σειρά στο τέλος. Η άμυνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση και αρχίσαμε να έχουμε καλύτερες αποστάσεις στην επίθεση, με τον Λάνγκφορντ να βρίσκει καλά σουτ, επειδή όλοι τον βοήθησαν. Κερδίσαμε επειδή όλοι τα έδωσαν όλα.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονσιτς, δήλωσε από την πλευρά του: " Παίξαμε καλή άμυνα σήμερα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Νιώθουμε καλά για την άμυνα που παίξαμε, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η Ούνικς έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και ευστόχησαν σε κρίσιμες βολές. Έχουμε παίξει εξίσου καλά κόντρα σε όλες τις ομάδες της EuroLeague, αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει αλλάξει. Είναι θέμα εμπειρίας".

Ο Λάνγκφορντ από την πλευρά του δήλωσε πως " ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, επειδή ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία σκληρή ομάδα και σήμερα έλεξγε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Παίζουν καλή άμυνα, οπότε αυτό στο οποίο εστίασα ήταν να είμαι ενεργητικός όλη την ώρα. Ο κόουτς αποφάσισε να με ξεκουράσει στο τέλος της τρίτης περιόδου και την αρχή της τέταρτης, οπότε κατάφερα να μαζέψω τις σκέψεις μου και είπα στον εαυτό μουυ ότι όταν ξαναμπω στο παιχνίδι θα αφήσω τα πάντα στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ