EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν – Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν – Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο

Ο Εβγκενι Πασούτιν έσταζε μέλι για την προσπάθεια των παικτών του μετά την εντυπωσιακή νίκη της Ούνικς Καζάν επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Ο Γιασμίν Ρέπεσα, από την άλλη, δεν βρήκε τίποτα θετικό από την εμφάνιση της ομάδας του.

Η ενέργεια, η συνεισφορά του πάγκου και η φρεσκάδα που είχε η Ούνικς Καζάν επί 40 λεπτά ήταν κατά τον Εβγκένι Πασούτιν οι παράγοντες που βοήθησαν τη ρωσική ομάδα να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρεις σερί ήττες στην EuroLeague. Στον αντίποδα, ο Γιασμίν Ρέπεσα και ο Μάντας Καλνιέτις δεν είχαν κάτι καλό να ξεχωρίσουν από την εμφάνιση της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο Καζάν ...

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

Εβγκένι Πασούτιν (προπονητής Ούνικς Καζάν): “ Νομίζω ότι η ομάδα μας άξιζε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο έδωσαν όλη την ενέργεια τους. Ηταν επιθετικοί στην άμυνα και δεν έκαναν οικονομία επί 40 λεπτά. Ο πάγκος μας βοήθησε και μας κράτησε ζωντανούς. Αυτό που ήταν σημαντικό, ήταν ότι χειριστήκαμε καλά τις αλλαγές και το rotation για τον Κολόμ και τον Παραχούσκι.

Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Ορλάντο Τζόνσον και ο Λατάβιους Γουίλιαμς, μας παρείχαν ενέργεια, ζωή, έπαιξαν σκληρή άμυνα. Δεν το είχαμε αυτό στα προηγούμενα παιχνίδια όταν ο Λάνγκφορντ και ο Κολόμ έπρεπε να παίξουμε 40 λεπτά. Δεν ήταν εύκολο να παίζεις 40 λεπτά σε επίθεση και άμυνα. Όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν την καρδιά τους απόψε. Όλη η ομάδα συνέσφερε και αυτό μας βοήθησε πολύ”.

Γιασμίν Ρέπεσα (προπονητής Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο): “ Στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι και στα αποδυτήρια είπα πόσο σημαντικό ήταν να παίξουμε άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Τους αφήσαμε να κυριαρχήσουν και κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, γι αυτό χάσαμε τόσο άσχημα. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν είχαμε αρκετή ενέργεια και συγκέντρωση να ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο.

Ειλικρινά, τίποτα από αυτά που έκανε η Ούνικς δεν μας εξέπληξε. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Πάνιν και όλα τα σουτ που επιχείρησε ήταν ελεύθερα. Προετοιμαστήκαμε για τον Λάνγκφορντ και το ψηλό πικ εν ρολ του Κολόμ. Μιλήσαμε για αυτό, προπονηθήκαμε πάνω σε αυτό, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, πρέπει να μιλάς, να παίζεις με ένταση και με ομαδικότητα. Δεν κάναμε απολύτως τίποτε από αυτά που λέγαμε για το παιχνίδι”.

Μάντας Καλνιέτις (γκαρντ Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο): “ Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Επιτρέψαμε 100 πόντους και τα ριμπάουντ ήταν σχεδόν διπλάσια υπέρ τους. Με τέτοιους αριθμούς δεν μπορείς καν να σκέφτεσαι τη νίκη, ούτε καν για μία καλή εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο να βρούμε δικαιολογίες, καμία δεν θα ήταν αληθινή. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Δεν εκτελέσαμε αυτά που λέγαμε πριν από τον αγώνα. Ξέρουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης στα ριμπάουντ. Και η ενέργεια μας ήταν επίσης κακή”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ