EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ

Ο τεχνικός της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ ότι η ομάδα του απλώς ήταν λίγο καλύτερη στις λεπτομέρειες για αυτό κέρδισε.

Η Νταρουσάφακα κατάφερε χάρη σε ένα μεγάλο καλάθι του Μπράντλεϊ Ουαναμέικερ να επικρατήσει με 72-70 της Μπάμπεργκ, σημειώνοντας έτσι την πρώτη φετινή της εντός έδρας νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ο προπονητής των νικητών, Ντέιβιντ Μπλατ, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

" Κάθε φάση είναι σημαντική σε ένα παιχνίδι. Είναι λογικό να στέκονται όλοι στις τελευταίες φάσεις ενός αγώνα επειδή καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και είχαμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Απλώς στο τέλος είχαμε μία-δύο καλύτερες στιγμές, που μας έδωσαν την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Άλλες φορές βάζεις σουτ και άλλες χάνεις, αυτό θυμούνται όλοι. Ο Μπράντλεϊ Ουαναμέικερ πέτυχε ένα μεγάλο σουτ, αλλά το σημαντικό είναι ότι έπαιξε όλη η ομάδα καλά και παίξαμε μία καλή άμυνα στην τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ".

Ο τεχνικός της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε από την πλευρά του: " Διαβάσαμε σωστά τις τελευταίες φάσεις, μπορέσαμε να σταματήσουμε την Νταρουσάφακα, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση και αυτό μας στοίχισε το παιχνίδι. Ένα άλλο γεγονός που μας στοίχισε τη νίκη είναι ο΄τι δεν είχαμε συνέπεια στην επίθεσή μας στο τέλος, αλλά ακόμα κι έτσι είχαμε μία ευκαιρία για να κερδίσουμε. Επιστρέψαμε από το -10 και αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνει στην EuroLeague όταν παίζεις εκτός έδρας".

Ο Ντάιρις Μπέρτανς της Νταρουσάφακα από την πλευρά του ένιωσε απλώς ανακούφιση που ήρθε επιτέλους η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη: " Είναι ωραίο ότι επιτέλους κερδίσαμε εντός έδρας. Είχαμε προβλήματα στο να κλείνουμε τα παιχνίδια μας, αλλά τώρα έφυγε η πίεση από πάνω μας. Στο τέλος θα μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά για πρώτη φορά φέτος σταθήκαμε εμείς τυχεροί και πήραμε τη νίκη". Ο Ντάριους Μίλερ της Μπάμπεργκ πάλι τα είπε όλα μέσα σε μερικές λέξεις: " Πρέπει να κλείσουμε καλύτερα τα παιχνίδια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμετ η νίκη. Απλώς έπαιξαν καλύτερα στο τέλος. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε στον τρόπο που κλείνουμε τα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ