EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα - Αρμάνι Μιλάνο

Ο Γιασμίν Ρεπέσα τόνισε πως η Αρμάνι προσέγγισε σωστά το ματς και για αυτό πήρε την νίκη επί της Νταρουσάφακα, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του ματς οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιασμίν Ρέπεσα και Ντέιβιντ Μπλατ, ένας αγώνας στον οποίο οι Ιταλοί πήραν το "διπλό" με σκορ 80-81.

Γιασμίν Ρέπεσα: "Αυτό που έγινε με τον Μάτσβαν, με την τεχνική ποινή, είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχτώ. Ήταν σε μία κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού και αυτό επέτρεψε στην Νταρουσάφακα να πάρει το προβάδισμα. Ευτυχώς όμως καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Προσεγγίσαμε σωστά και έξυπνα το ματς και πήραμε τα ριμπάουντ. Πήραμε δίκαια την νίκη"

Ντέιβιντ Μπλατ: " Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν ένα σκληρό ματς, θα μπορούσε να νικήσει η κάθε ομάδα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την πεντάδα μας, δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, αλλά η Μιλάνο ανταποκρίθηκε. Νομίζω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ματς τα ριμπάουντ. Πήραν 42 και εμείς μόλις 26. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο ματς και αυτό μας κόστισε. Στο δεύτερο αντιδράσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ