EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα-Αναντολού Εφές

Δηλώσεις: Νταρουσάφακα-Αναντολού Εφές

Η Αναντολού Εφές σημείωσε την πρώτη νίκη της στη φετινή EuroLeague, επικρατώντας της Νταρουσάφακα στο τουρκικό ντέρμπι. Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Έπειτα από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια η Αναντολού Εφές κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη της στην EuroLeague. Έχασε πάντως και με τραυματισμό στον αριστερό ώμο τον Τζέισον Γκρέιντζερ, στον οποίον αναφέρθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις της Αναντολού Εφές

Βέλιμιρ Περάσοβιτς

“Δεν ήταν εύκολο να χάνεις δύο παιχνίδια στο τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο η Νταρουσάφακα έπαιξε πολύ καλά και είχε υψηλά ποσοστά. Προσπαθήσαμε να τους πιάσουμε στο τρίτο και το κάναμε τελικά στο τέταρτο. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, παλέψαμε και είχαμε καλά ποσοστά στα σουτ. Είμαστε χαρούμενοι, πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη. Θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γκρέιντζερ αύριο”.

Οι δηλώσεις της Νταρουσάφακα

Ντέιβιντ Μπλατ

“Ήμασταν αρκετά καλοί για να νικήσουμε επί τρία δεκάλεπτα. Η Εφές έκανε πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο και πολύ κακό εμείς. Δεν υπάρχει βραβείο για ομάδες που παίζουν καλά επί τρεις περιόδους. Εάν δεν παίξεις καλά για 40 λεπτά σε αυτό το επίπεδο, χάνεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να επιστρέψεις και να δουλέψεις σκληρά. Τα ριμπάουντ δεν είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Αυτό είναι τα λάθη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να προστατέψουμε τη μπάλα”.

Αντριάν Μερμάν

“Αυτή η ήττα πονάει λίγο. Ίσως και να αυτοκτονήσαμε. Τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο ματς. Δεν προσπαθήσαμε αρκετά. Στο τέλος το πληρώσαμε. Πήγαμε στο Καζάν, κερδίσαμε το παιχνίδι και μετά χάσαμε στην έδρα μας. Τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στη Ζαλγκίρις, μία πολύ δύσκολη ομάδα στην έδρα της. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στα επόμενα. Πρέπει να προχωρήσουμε”.

Μπραντ Γουόναμεϊκερ

“Ήταν σκληρή ήττα για εμάς. Προφανώς τα ριμπάουντ και τα λάθη μας κόστισαν το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν με δυναμισμό απόψε, αλλά τους απογοητεύσαμε ξανά”.

Τόμας Ερτέλ

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε την πρώτη νίκη μας εκτός έδρας και νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε χαρακτήρα και έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα. Είναι ακόμα το ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε καινούργια ομάδα και νέο προπονητή. Σήμερα τελειώσαμε καλά το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη".

Ντόγκους Μπαλμπάι

"Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε. Παλέψαμε σκληρά σε όλο το ματς και επί 40 λεπτά τα δώσαμε όλα. Ήταν σπουδαία μάχη απέναντι στη Νταρουσάφακα και πρέπει να επαναλάβουμε αυτή την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι απλά το ξεκίνημα για εμάς, χρειαζόμασταν πραγματικά αυτή τη νίκη. Θα μας δώσει την ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ