EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νίζνι - Μάλαγα

Δηλώσεις: Νίζνι - Μάλαγα

Η Μάλαγα κέρδισε εκτός έδρας τη Νίζνι, με τον Χοάν Πλάθα να δηλώνει ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του. Γιατί νιώθει περήφανος ο Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Παρά το γεγονός πως δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, η Μάλαγα έπαιξε σαν να "καιγόταν" για τη νίκη, απέναντι στη Νίζνι. Και την πήρε (94-75). Οι Ισπανοί σούταραν με υψηλά ποσοστά από την περιφέρεια (46%) και κάπως έτσι πήραν τη νίκη, ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Top 16.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άιναρς Μπαγκάτσκις υποτήριξε: " Ξεκινήσαμε σα να είχαμε στο μυαλό μας πως θα κερδίσουμε μόνο μέσα από την επίθεση. Ήταν ένα τραγικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια, δείξαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε, αλλά η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήταν καταστροφική. Η Ουνικάχα έδειξε γιατί βρίσκεται στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Όπως και να έχει, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γι αυτό το ταξίδι. Πιστεύω πως βοηθήσαμε στο να ακουστεί καλά το όνομα της Νίζνι".

Από την πλευρά του, ο Χοάν Πλάθα είπε πως " ήρθαμε στον αγώνα με τη Νίζνι, έχοντας κατά νου πόσο δύσκολα έχουν περάσει όλοι εδώ. Παίξαμε καλή άμυνα από την αρχή και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη διάθεση που έβγαλαν στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε με θετικό αποτέλεσμα την παρουσία μας στο Top 16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ