EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ναντέρ - Παρτίζαν

Δηλώσεις: Ναντέρ - Παρτίζαν

Ο Πασκάλ Ντοναντιέ παραδέχτηκε πως η Ναντέρ βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ιστορική στιγμή ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στάθηκε στην απουσία του Βέστερμαν.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά τη σπουδαία νίκη της Ναντέρ επί της Παρτίζαν.

Ναντέρ

Πασκάλ Ντοναντιέ: ''Είπα στους παίκτες μου πριν από τον αγώνα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πράγματι, έτσι ήταν. Φοβήθηκα ότι θα χάναμε στο τέλος αφού η Παρτίζαν πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ! Πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα ενώ ο Γουίλ Ντάνιελς έκανε ένα καθοριστικό κλέψιμο. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο TOP-16 όμως χρειαζόμαστε άλλη μια μεγάλη νίκη για να τα καταφέρουμε. Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά όμως οφείλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη διοργάνωση. Η συμμετοχή μας στην Euroleague αποτελεί τεράστια τιμή. Είμαστε κοντά σε μια ιστορική στιγμή!''.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: ''Συγχαρητήρια στη Ναντέρ για αυτή τη σπουδαία νίκη. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Εκτιμώ πολύ τον τρόπο λειτουργίας της Ναντέρ. Προοδεύει όχι λόγω των χρημάτων αλλά της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας. Η απώλεια του Βέστερμαν είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κάναμε καθοριστικά λάθη αφού δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ κι αυτός ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα. Οι πιθανότητες πρόκρισης για εμάς είναι πολύ μικρές όμως ακόμα υπάρχει ελπίδα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ