EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ-Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ-Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησε μόνο τη νίκη, από την πρεμιέρα και ο Αϊναρς Μπάγκατσκις χαρακτήρισε ως "άσχημο" το ότι η Μπουντιβέλνικ έχασε... για ένα πεντάλεπτο

Η Μπουντιβέλνικ πάλεψε για τρία δεκάλεπτα, με τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ να κρατά το καλύτερο για το τέλος και να νικά 84-102, χάριν του επί μέρους 31-7 στην τέταρτη περίοδο.

Μπουντιβέλνικ

Αϊναρς Μπάγκατσκις: "Χάσαμε αυτό το παιχνίδι, σε ένα πεντάλεπτο. Και αυτό είναι πολύ άσχημο. Παίξαμε καλά για τρεις περιόδους, αλλά μετά κάτι περίεργο συνέβη. Ήταν σαν να αλλάξαμε τους εαυτούς μας. Χάσαμε την πειθαρχία μας στην επίθεση και τα παρατήσαμε στην άμυνα. Δυστυχώς, δεν είχαμε παίκτες με φρέσκο μυαλό στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς. Σε κάθε περίπτωση, οι ήττες είναι μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να μάθουμε από όσα έγιναν σε όλο το ματς -όχι από τα 20, τα 30 και τα 35 λεπτά. Είναι καλή εμπειρία για εμάς".

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε καλή δουλειά, γιατί η νίκη στην πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική. Ηταν δύσκολος αγώνας. Η Μπουντιβέλνικ είναι πολύ καλή ομάδα, της οποίας οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ. Φυσικά, αλλάξαμε το παιχνίδι μας στην τέταρτη περίοδο. Τους δυσκολέψαμε τα σουτ. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν καλά, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαι βέβαιος πως η Ευρωλίγκα θα έχει κέρδος από αυτήν την ομάδα. Είναι πολύ καλοί, για ρούκι και θα έχουν λαμπρό μέλλον. Θέλω να τους συγχαρώ. Η διαφορά του αποτελέσματος δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των ομάδων. Είμαι χαρούμενος, αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε στο μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ