EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπασκόνια - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Μπασκόνια - Νταρουσάφακα

Η εύκολη νίκη της Μπασκόνια επί της Νταρουσάφακα έφερε πολλά χαμόγελα για τον Σίτο Αλόνσο, αλλά και προβληματισμό για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Η Μπασκόνια έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Νταρουσάφακα, με τον Σίτο Αλόνσο να στέκεται στη μαχητικότητα και την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στο παρκέ της Fernando Buesa Arena.

" Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξαμε με μεγάλη ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα, ήταν πολύ σημαντικό αυτό για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν την Νταρουσάφακα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που βγάλαμε στο παρκέ, σε επίπεδο έντασης και σκληράδας. Πιστεύω ότι στον αθλητισμό, ο χαρακτήρας και η ένταση δεν έρχονται μόνα τους, πρέπει να τα χτίσεις σιγά σιγά. Πρέπει να περάσεις από καλές και κακές καταστάσεις για να φανεί ο χαρακτήρας σου. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα σε πολλές περιπτώσεις στη σεζόν, αλλά απόψε κάναμε αυτό ακριβώς που έχω στο μυαλό μου. Έχουμε κάνει σπουδαία παιχνίδια φέτος, κερδίσαμε στη Μαδρίτη και το Βελιγράδι. Αυτό δείχνει ότι όταν είσαι επιθετικός, μπορείς να κάνεις πολλά σε αυτό το επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των νικητών.

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε λακωνικά πως " προφανώς δεν παίξαμε καλά απόψε. Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα σαν αυτόν, αν δεν βάλεις την μπάλα στο καλάθι. Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι λίγο περίεργη για εμάς, γιατί είναι στις 11:00 το βράδυ (σ.σ.: 10:00 στην Ισπανία), οπότε πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Είχαμε πρόβλημα σε αυτό, δεν εμφανιστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες: αυτό ήταν το πρώτο πραγματικά κακό παιχνίδι μας φέτος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ