EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Διαβάστε τι δήλωσαν ο ψηλός της Μπασκόνια, Γιοχάνες Βόιτμαν και ο προπονητής της Μακάμπι, Άιναρς Μπαγκάτσκις μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στη Βιτόρια.

Στην ήττα από τον Ολυμπιακό, τη μοναδική εντός έδρας της Μπασκόνια στη φετινή σεζόν, στάθηκε ο πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια, Γιοχάνες Βόιτμαν που αποθέωσε το κοινό της ομάδας του. Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις, από την άλλη, εξήγησε ποιο είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξουν στο εξής οι παίκτες του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία προπόνηση απόψε για πρώτη φορά.

Γιοχάνες Βόιτμαν: " Παίξαμε σαν ομάδα και είχαμε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι είχαν ελεύθερα σουτ και αυτό μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Είχαμε καλό ρυθμό. Ήταν μια καλή επιθετική εμφάνιση από εμάς. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε στην έδρα μας, έχουμε χάσει μόνο μία φορά, από τον Ολυμπιακό και από τότε συνεχίζουμε. Έχουμε ένα σπουδαίο κοινό που μας σπρώχνει συνεχώς. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι".

Άιναρς Μπαγκάτσκις: "Πραγματικά απολαμβάνω τη νέα μορφή της EuroLeague, κάθε παιχνίδι είναι σκληρό και πολύ ενδιαφέρον. Φυσικά, είναι η καλύτερη μπασκετική διοργάνωση στην Ευρώπη. Γκρινιάζω στους παίκτες μου, επειδή τους είπα ότι πρέπει να παίξουν χωρίς να ασχολούνται με τους διαιτητές. Πρέπει να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ. Το πρώτο πράγμα που τους είπα όταν μπήκα στα αποδυτήρια, πριν από πέντε μέρες, ήταν ότι πρέπει πάντα να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα. Αν δεν την πάρουμε σοβαρά, θα έχουμε πρόβλημα. Ήμασταν αδύναμοι στην προσωπική άμυνα, στις επιστροφές και στο αμυντικό ριμπάουντ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ