EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πως η Μπαρτσελόνα επέτρεψε στη Ζάλγκιρις Κάουνας να νιώσει... άνετα στο Palau Blaugrana και θυμήθηκε την πρόσφατη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του κόουτς της Μπαρτσελόνα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζάλγκιρις , την πρώτη των "μπλαουγκράνα" έπειτα από 14 σερί νίκες επί των Λιθουανών.

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): "Ό,τι συνέβη πριν από μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, έγινε κι απόψε. Ένα κακό δεκάλεπτο άλλαξε τη ροή του αγώνα! Στην Αθήνα χάσαμε ένα δεκάλεπτο και κερδίσαμε τρία. Απόψε (10/11) χάσαμε ένα, κερδίσαμε δυο ενώ οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες στο άλλο. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα κι αυτό επέτρεψε στη Ζάλγκιρις να παίξει με αυτοπεποίθηση, να νιώσει άνετα στο γήπεδό μας και να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Βελτιώσαμε την εικόνα μας στο β' ημίχρονο, πετύχαμε 50 πόντους όμως δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από το αποψινό ματς. Πρέπει να κερδίσουμε στο Κρασνοντάρ για να βγούμε πρώτοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ