EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Εχουμε πίεση, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χαρούμενος για τη νίκη της Γαλατασαράι, ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε πως η Γαλατασαράι θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη, ήρθε στην 22η αγωνιστική για τη Γαλατασαράι. Και τη νίκη. Στη Βαρκελώνη, απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πάλευε για την επιβίωσή της, για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των playoffs. O Εργκίν Αταμάν χάρηκε από το αποτέλεσμα, παραδέχθηκε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν πολλές πιθανότητες για να βρεθούν στην οκτάδα και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από την άλλη, στάθηκε στην πίεση και την έλλειψη αυτοπεποίθησης των παικτών του.

Γιώργος Μπαρτζώκας: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ για εμάς. Καταλάβαμε πόσο σκληρή είναι για εμάς η διοργάνωση. Παίξαμε με τρομερή πίεση. Ήταν φανερή από νωρίς. Χάσαμε εύκολα σουτ, χάσαμε και πέντε βολές και κάμποσα λέι-απ. Αν δείτε τα ποσοστά μας, τα περισσότερα σουτ ήταν κάτω από το καλάθι. Όταν είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς και προηγηθήκαμε με 8 πόντους, κάναμε τρία λάθη στη σειρά και τους αφήσαμε να επιστρέψουν. Δεν έχουμε αυτοπεποίθηση και τα παρατάμε. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε περισσότερο. Θα το ξαναπώ. Ανεξάρτητα από τα σχήματά μας, πρέπει να παίζουμε μαζί και να παίζουμε με πίστη στις δυνατότητές μας. Παλέψαμε, αλλά η πίεση μας στέρησε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε κι εγώ πρέπέι να βοηθήσω τους παίκτες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Αυτή τη στιγμή, έχουν τρομερό άγχος. Δεν θα τα παρατήσω, είμαι πολεμιστής. Ξέρω ότι έχω περάσει δύσκολες σεζόν στη δουλειά και τη ζωή μου. Δεν είμαι άνθρωπος που θα τα παρατήσει".

Εργκίν Αταμάν: " Επιθετικά, πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά απόψε, ούτε εμείς ούτε ο αντίπαλος. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, ειδικά ο Σινάν Γκιουλέρ, ο Όστιν Ντέι κι ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ. Παρόλα αυτά, μείναμε στο παιχνίδι, παλέψαμε μέχρι το τέλος στην άμυνα και κάναμε καλή άμυνα στη ρακέτα. Στην επίθεση ο Σιλμπ κι ο Τάιους έκαναν τρομερή δουλειά στην τέταρτη περίοδο. Ο Ντίμπλερ έβαλε μεγάλα σουτ από την περιφέρεια και έτσι κερδίσαμε. Ήταν σημαντικό για εμάς να τα καταφέρουμε. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στη διοργάνωση. Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για τα playoffs, όμως παλέψαμε απόψε και κερδίσαμε".

Μπλέικ Σίλμπ: " Έφτασε επιτέλους η στιγμή να κερδίσουμε εκτός έδρας. Όλοι έδωσαν απόψε κάτι. Το 28-26 του πρώτου μέρους έδειχνε ότι δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερο μπάσκετ στο δεύτερο μέρος, βάλαμε μεγάλα σουτ και στο τέλος είχαμε πολλή πίεση. Έχουν καλή ομάδα, πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν. Απομένουν κάμποσα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσουμε κι εμείς να παλεύουμε. Ο Ντίμπλερ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ, αυτό άλλωστε ξέρει να κάνει. Είναι ένας κορυφαίος σουτέρ στη EuroLeague, κάτι που μάθαμε και απόψε. Μέχρι και κάρφωμα έκανε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ