EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στενοχωρημένος από τη νέα ήττα στις λεπτομέρειες ήταν ο Νικολό Μέλι. Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Σίγουρος πως η Μπάμπεργκ θα ανακάμψει, παρά τις πολλές ήττες στο φινάλε, δήλωσε ο κορυφαίος των Γερμανών, Νικολό Μέλι. " Θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ακόμη κι αν είχαμε χάσει" υποστήριξε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Νικολό Μέλι: " Είναι άσχημο συναίσθημα, όμως παλεύουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να φτιάξουμε ένα δυο πράγματα. Είναι πάντα διαφορετικός ο τρόπος που χάνουμε, όμως έτσι θα ωριμάσουμε. Ανταγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, δεν είναι τίποτα εύκολο απέναντί μας. Χάναμε με 15, γυρίσαμε το ματς, είχαμε ευκαιρίες να πάμε στην παράταση, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή και άλλο ένα την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Πρέπει να παίζουμε ως Μπάμπεργκ, με ότι κι αν αυτό σημαίνει. Στόχος μας είναι να παλεύουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Όταν φτάνουμε στο σημαντικό σημείο, χρειαζόμαστε δυο βήματα μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε".

Δημήτρης Ιτούδης: " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για άλλη μία εκτός έδρας νίκη. Μαζεύουμε νίκες, πράγμα που είναι σημαντικό σε αυτόν τον μαραθώνιο. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι στο τέλος διαφορετικό και θα ήταν και δίκαιο. Ήμασταν πραγματικά καλοί, κυρίαρχοι και στις δυο μεριές του γηπέδου. Αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 16 λάθη, εμείς κάναμε 11 κλεψίματα και παίξαμε σπουδαία άμυνα. Το περιμέναμε ότι η Μπάμπεργκ θα επιλέξει κοντά σχήματα. Είχαν ένα διάστημα στο οποίο έβαλαν 6/8 τρίποντα, αν δεν κάνω λάθος. Ο Τεόντοσιτς ήταν καυτός, πήραμε 13 ριμπάουντ και κερδίσαμε τη μάχη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ