EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρόσθεσε ακόμη ένα "διπλό" στο ενεργητικό της, με την Μπάμπεργκ να προστίθεται στη λίστα των "θυμάτων" της. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Αντρέα Τρινκιέρι και Δημήτρης Ιτούδης.

Το "διπλό" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπάμπεργκ αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας της ρωσικής ομάδας, η οποία παλεύει για την πρωτιά στον δ' όμιλο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε πως " ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα με φανατικό κοινό. Ξέραμε ότι ωθεί πολύ την ομάδα του, κάθε φορά που αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς όμως μείναμε ενωμένοι και, παρά τις μεγάλες απουσίες, δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί".

Τέλος, ο Αντρέα Τρινκιέρι υποστήριξε πως "αν είμαστε έξυπνοι, θα μάθουμε. Αν βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εγωισμούς μας, θα μάθουμε. Απόψε είδαμε τη διαφορά ποιότητας με μια ομάδα επιπέδου Final Four. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι όλους τους παίκτες, να παίρνεις βοήθειες από παντού. Η άμυνά μας ήταν απογοητευτική. Δεν ήμασταν στο σωστό επίπεδο. Αυτό έγινε, τόσο απλά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ