EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ούνικς Καζάν

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Ούνικς Καζάν

Ο Αντρέα Τρινικέρι τόνισε πως η Μπάμπεργκ έπαιξε απαίσια παρά την νίκη που πήρε, ενώ ο Εβγένι Πασούτιν δήλωσε πως το ματς κρίθηκε την στιγμή που οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν χαμηλό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι και ο κόουτς της Ούνικς Καζάν, Εβγένι Πασούτιν, σ ε μία αναμέτρηση που οι Γερμανοί πήραν την νίκη με σκορ 89-86.

Αντρέα Τρινικιέρι (Μπάμπεγκ): "Παίξαμε απαίσια. Όλη η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν μου άρεσε πως παίξαμε, παρά την νίκη. Αισθανθήκαμε την πίεση και αυτό ήταν το λάθος μας. Στο τέλος προσπαθήσαμε να βγάλουμε ενέργεια και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Δεν διαβάσαμε το παιχνίδι, δεν είχαμε καλές επιλογές, δεν παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, αλλά η γεύση αυτή της νίκης είναι φανταστική".

Γιάνις Στρέλνιεκς (Μπάμπεργκ): "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Μας στήριξαν με θέρμη και μας έδωσαν ώθηση, ακόμη και όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 12 πόντους διαφορά. Πίστεψαν σε εμάς, πίστεψαν στην νίκη και έτσι πιστέψαμε και εμείς ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό πως παραμείναμε ψύχραιμοι, αλλά και πως είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Είναι η πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση και είναι σημαντική".

Εβγένι Πασούτιν (Ούνικς): "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε αρκετές στιγμές. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, μοιράσαμε την μπάλα και όλοι είχαν συνεισφορά και συμμετοχή στο παιχνίδι μας. Παίξαμε ομαδικό μπάσκετ. Αρχίσαμε να έχουμε προβλήματα όταν χαμήλωσαν το σχήμα, όταν έπαιξαν με τέσσερα γκαρντ και τον Μέλι στο "5". Tους αφήσαμε να σκοράρουν με αρκετά λέι-απ και μετά αναλωθήκαμε σε λάθη. Στο τέλος ήμασταν και άστοχοι και σε κρίσιμα σημεία όταν χάνεις σουτ ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ