EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα

Η Μπάμπεργκ έκανε ποδαρικό στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague μετά το 86-76 επί της Νταρουσάφακα και ο Αντρέα Τρινκιέρι έκανε ειδική αναφορά στην απόδοση του Νίκου Ζήση.

Ο Νίκος Ζήσης είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της Μπάμπεργκ επί της Νταρουσάφακα και ο προπονητής των Γερμανών, Αντρέα Τρινκιέρι, στάθηκε στην απόδοση του διεθνή γκαρντ.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): "Η Μπάμπεργκ συμμετέχει σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, όπου κάθε πόντος έχει σημασία! Βγάλαμε τεράστια ενέργεια απόψε. Παίξαμε σαν ομάδα. Ο Νίκος Ζήσης μας βοήθησε με την εμπειρία του, συνέβαλε στον έλεγχο του ρυθμού και έπαιξε εξαιρετικά το pick-n-roll. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, δεν μου άρεσε η αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε 49 πόντους! Έστω κι έτσι, δικαιολογώ αυτό που συνέβη. Μόνο τρεις παίκτες μας έχουν εμπειρία από αγώνες επιπέδου Euroleague. Πήραμε τεράστια ώθηση από τον κόσμο μας στην επίθεση. Οι διαφορά των 10 πόντων είναι καλύτερη από 9, αλλά χειρότερη από 11".

Οκτάι Μαχμουτί (Νταρουσάφακα): "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα επιθετικά, κάναμε 15 λάθη και δεχτήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε όμως η Μπάμπεργκ πέτυχε καθοριστικά τρίποντα που τους έδωσαν αυτοπεποίθηση. Τουλάχιστον μαζέψαμε τη διαφορά στο τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ