EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Αρμάνι Μιλάνο

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Αρμάνι Μιλάνο

Διαβάστε που στάθηκαν με δηλώσεις τους οι Αντρέα Τρινκιέρι και Γιασμίν Ρέπεσα μετά τη νίκη της Μπάμπεργκ επί της Αρμάνι Μιλάνο, στη Γερμανία.

Η Μπάμπεργκ πήρε τη νίκη στην παράταση σε βάρος της Αρμάνι Μιλάνο , με τον Αντρέα Τρινκιέρι να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του, επιστρέφοντας από το -17 του β' δεκαλέπτου.

Ο προπονητής της Μπάμπεργκ ανέφερε ότι "οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί στο πως αντέδρασαν στην παράταση. Πιστεύω ότι κάναμε σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που χρειαζόταν για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε κάτι, υπήρχαν δύο βολές να βοηθούν την Αρμάνι Μιλάνο. Ήμασταν όμως πιο δυνατοί από αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν είναι συχνό να βλέπεις τέτοιο τελικό σκορ. Είναι μια σπουδαία νίκηγια εμάς, είμαστε ζωντανοί και συνεχίζουμε απτόητοι".

Από μέρους του, ο Γιασμίν Ρέπεσα δήλωσε πως "αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ για τη νίκη. Για 18 λεπτά παίξαμε εξαιρετικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά, επιθετικά λειτουργήσαμε έξυπνα και αγωνιστήκαμε ως ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις τι συνέβη στο τέλος του α' ημιχρόνου, γιατί σκόραραν τρία τρίποντα σε μερικά δευτερόλεπτα και είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη νίκη. Το ξεκίνημα του β' μέρους ήταν πολύ κακό για εμάς. Ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ, είχαμε ρυθμό, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πολλά αμυντικά δικά μας λάθη επέτρεψαν στην Μπάμπεργκ να πάρει τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ