EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Τουρόφ

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Τουρόφ

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε την Τουρόφ, αποκλείοντάς την από τη συνέχεια της Euroleague. Διαβάστε όσα είπαν οι προπονητές στη συνέντευξη Τύπου.

Η νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Τουρόφ βασίστηκε στα όσα έκαναν οι Βαυαροί στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Αυτό που μετράει όμως από εδώ και στο εξής είναι όσα γίνουν στο πίσω μέρος του παρκέ, σύμφωνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου είπε: " Στα τελευταία δέκα λεπτά αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Πετύχαμε 32 πόντους. Αυτό δείχνει πως το πρόβλημά μας δεν είναι επιθετικό. Το μέλλον μας εξαρτάται από τον βαθμό στον οποίο θα βελτιωθούμε αθλητικά και αμυντικά. Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, έπαιξαν εξαιρετικά στα πρώτα είκοσι λεπτά".

Από την πλευρά του, ο Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς δήλωσε: " Συγχαρητήρια στη Μπάγερν Μονάχου. Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς ήταν εξαιρετικός απόψε. Παίξαμε καλή άμυνα πάνω του, αλλά στο τέλος ήταν καθοριστικός, αφού ο κόουτς Πέσιτς τον χειρίστηκε εξαιρετικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ