EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Σιένα

Δηλώσεις: Μάλαγα - Σιένα

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του δήλωσε ο Φραν Βάσκεθ, πριν ρίξει τους τόνους.

Μάλαγα

Χοάν Πλάθα: Όταν φτάνεις στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός κλειστού αγώνα, ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί το καλύτερο ή το χειρότερο. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος και να το βελτιώσουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις βολές και αυτό μας στέρησε εύκολους πόντους. Δεν είχαμε καλές εκτελέσεις και είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε αήττητοι στο σπίτι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Φραν Βάσκεθ: Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να χάνεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ειδικά όταν έχεις ξεκινήσει τόσο καλά. Έχουμε βρει ρυθμό στην άμυνα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει με αυτό τον τρόπο. Η Σιένα είναι ένας αντίπαλος που σε μπερδεύει. Ήρθαν εδώ με ρεκόρ 0-4 και όλοι γνωρίζαμε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Αυτό έγινε. Ήρθαν γνωρίζοντας ότι βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση, έπαιξαν καλύτερα απ' ότι συνήθως, δεν είχαν πίεση και πάλεψαν για τη νίκη. Στο τέλος την πήραν. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στο παρελθόν και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο.

Σιένα

Μάρκο Κρέσπι: Είναι μια σπουδαία νίκη για την ομάδα. Είχαμε υπομονή στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά απέναντι στην άμυνά τους. Η Euroleague είναι μια διοργάνωση που σου δίνει ξεχωριστό κίνητρο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους εκεί έξω, σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο όσο αυτό της Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ