EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Φενέρ

Δηλώσεις: Μάλαγα - Φενέρ

Ο Ζοάν Πλάθα στάθηκε στο ατομικό ταλέντο των παικτών της Φενέρ και εξήγησε πως οι Ισπανοί παραμένουν ρεαλιστές ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η ομάδα του έλεγξε τα ριμπάουντ κι έφτασε στη σημαντική νίκη.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επί της Μάλαγα, στο Palacio de Deportes "Martin Carpena".

Ουνικάχα Μάλαγα
Ζοάν Πλάθα

"Είχαμε άσχημα ποσοστά στα σουτ δυο πόντων και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μας τιμώρησε. Παρ' όλα αυτά, είχαμε τις ευκαιρίες μας στα τελευταία λεπτά. Ο Γκάουντλακ, ο Μπιέλιτσα και ο Βέσελι είναι ταλαντούχοι παίκτες. Έχουν σπουδαίους σουτέρ στο πλευρό τους και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητές τους. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε. Την προσεχή Κυριακή (01/02) περιμένουμε ακόμα μια ομάδα επιπέδου Euroleague για τη Liga Endesa, τη Λαμποράλ Κούτσα. Είμαστε αισιόδοξοι, όμως παραμένουμε ρεαλιστές. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας ως το τέλος".

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Ζέλικο Ομπράντοβιτς

"Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτι που περιμέναμε άλλωστε. Ξέραμε ότι η Ουνικάχα θα ήταν ιδιαίτερα επιθετική στο γήπεδό της. Μετράει μόνο ήττες στο TOP-16 όμως θα μπορούσε να έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια αφού παίζει πολύ καλά. Παραμένει ανταγωνιστική ως το τέλος. Σήμερα πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, γεγονός που μας δημιούργησε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα, κάνει μια πολύ καλή χρονιά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ