EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ρεάλ Μαδρίτης

Χαρούμενος για τη νίκη που σημείωσε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε ακόμα τι δήλωσαν οι Γιουλ, Κάρολ, Εντελστάιν, Γουίμς και Γκάουντλοκ.

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τελ Αβίβ . Ο προπονητής της Ρεάλ στάθηκε κυρίως στην αυτοκυριαρχία που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και στην πολύ καλή απόδοση που είχε στο πρώτο 20λεπτο και στην τελευταία περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι οι Μαδριλένοι ήταν αναγκασμένοι να χαμηλώσουν το ρυθμό για να φύγουν με τη νίκη από το Ισραήλ. Δηλώσεις έκαναν ακόμα οι Σέρχιο Γιουλ, Τζέισι Κάρολ από τη μεριά της Ρεάλ, ενώ οι Ερέζ Εντελστάιν, Σόνι Γουίμς και Αντριου Γκάουντλοκ μίλησαν από την πλευρά της Μακάμπι.

Πάμπλο Λάσο (κόουτς Ρεάλ Μαδρίτης)

"Το πρώτο ημίχρονο που κάναμε ήταν εξαιρετικό. Πραγματοποιήσαμε το αγωνιστικό πλάνο μας στον απόλυτο βαθμό και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά στο σκορ με περισσότερους από 13 πόντους διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο που τους επανέφερε στο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που ανακτήσαμε την αυτοκυριαρχία μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Μακάμπι έχει 0-2 και θα μπορούσε εύκολα να ήταν στο 2-0. Τους εύχομαι καλή τύχη.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Πολύ χαρούμενος για το πρώτο ημίχρονο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Στην τρίτη περίοδο, νομίζω ότι δεν βγήκαμε το ίδιο έτοιμοι, όπως ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε καλά σουτ, δεν παίξαμε συμπαγή άμυνα και κάναμε λάθη. Επέστρεψαν στο παιχνίδι όταν παίζουν με αυτό το ρυθμό, είναι μια πολύ σκληρή ομάδα για να νικηθεί. Ήμασταν ικανοί να επιστρέψουμε και νομίζω ότι το rotation μας βοήθησε πολύ και είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη. Πιστεύω πως ξέραμε σήμερα ότι επρόκειτο να είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Εάν ο ρυθμός ήταν πάνω κάτω, η Μακάμπι θα ήταν ακόμα ζωντανή. Έπρεπε να τους κάνουμε να παλέψουν και όταν δεν το κάναμε, είχαμε προβλήματα. Μερικές φορές δεν τρέξαμε, αλλά ήμασταν σε θέση να παίξουμε με καλό ρυθμό επιθετικά, με περισσότερες διεισδύσεις, βρίσκοντας τον ανοιχτό παίκτη. Νομίζω ότι Τζέισι Κάρολ έκανε σπουδαία δουλειά στο να βρίσκει τους ανοιχτούς παίκτες και τα παιδιά του έκαναν καλά σκριν. Είμαι χαρούμενος επειδή παίξαμε σε διαφορετικό ρυθμό, αλλά βάλαμε 89 πόντους και νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε αυτή την EuroLeague".

Ερέζ Εντελστάιν (κόουτς Μακάμπι Τελ Αβίβ)

"Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δύο πολύ διαφορετικά ημίχρονα. Τουλάχιστον καταφέραμε να λύσουμε μερικά από τα προβλήματά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορείς να τους δώσεις πλεονέκτημα 10 ή περισσότερων πόντων και στη συνέχεια να τους κυνηγάς. Σε κάποιο σημείο αυτή η προσπάθεια γίνεται υπερβολικά μεγάλη.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να πάρουμε πολλά, καλά πράγματα, κακά πράγματα και πράγματα να μάθουμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο νομίζω ότι καταφέραμε να λύσουμε το πρόβλημα με το αμυντικό ριμπάουντ που μας κατέτρεχε στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια ήταν πιο εύκολο να τρέξουμε, να σκοράρουμε κάποια εύκολα καλάθια. Όταν σκοράρεις εύκολα καλάθια, αποκτάς εμπιστοσύνη και τότε μπορείς να παίξεις ως ίσος απέναντι σε κάθε ομάδα".

Τζέισι Κάρολ (γκαρντ Ρεάλ Μαδρίτης)

"Το ότι κάθε φορά που σκοράρω διψήφιο αριθμό πόντων κόντρα στη Μακάμπι, η ομάδα κερδίζει, είναι ένα ενδιαφέρων στατιστικό που ο καθένας θα πρέπει να έχει κατά νου, αλλά συνολικά νομίζω ότι ήμουν έτοιμος να παίξω από την αρχή του παιχνιδιού. Οι πέντε βασικοί μας ξεκίνησαν πολύ καλά στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι άμυνας και παίξαμε πολύ καλά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό – επίθεση!

Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε και στη συνέχεια ζεσταθήκαμε. Ήταν συνολικά ένα καλό παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο μέρος και είμαστε απλά χαρούμενοι που φεύγουμε με τη νίκη. Νομίζω ότι το βάθος που έχουμε, μας βοηθάει. Σε δύσκολες ατμόσφαιρες, σαν αυτή, σε σημαντικά παιχνίδια και σε σημαντικές στιγμές, νομίζω ότι μας βοηθάει".

Σέρχιο Γιουλ (γκαρντ Ρεάλ Μαδρίτης)

"Παίξαμε σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο όπως η Μακάμπι, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά, με εξαίρεση την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, όταν είχαμε πολλά προβλήματα και διαγράψαμε το προβάδισμα που είχαμε. Ήμασταν πάντως σε θέση να να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να παίξουμε καλά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν την σημαντική νίκη".

Αντριου Γκάουντλοκ (γκαρντ Μακάμπι Τελ Αβίβ)

"Νιώθω σαν να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες. Επιστρέψαμε στο ματς με πολύ ενθαρρυντικό τρόπο στο τρίτο δεκάλεπτο και είμαι απλά λυπημένος που αυτό δεν ήταν αρκετό. Υπάρχει μακρά σεζόν μπροστά μας και αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να παλεύουμε όλοι μαζί, θα είμαστε εντάξει".

Σόνι Γουίμς (γκαρντ Μακάμπι Τελ Αβίβ)

"Το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, αλλά η άμυνα μας δεν είναι ακόμα καλή. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλω να κερδίσω, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τέτοια άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ