EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα

Η νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έφερε ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κοιτάζει όμως, μπροστά.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ , παρά τις πολλές απουσίες της, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι -προφανώς- ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ.

Ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα πως " ήταν μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτό το κοινό, που δημιουργεί μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο απόψε, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να ξεχάσουμε, με κάποιον τρόπο, αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά κάναμε πέντε λάθη και δώσαμε στη Μακάμπι τη δυνατότητα να ελπίσει. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση".

Από μέρους του, ο Ραμί Χαντάρ επισήμανε πως " κάναμε πολλά λάθη, νομίζω πως απόψε -μετά από ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο- ήμασταν αρκετά "σοφτ". Κάτι μας έλειπε. Δεν παίξαμε ωραίο μπάσκετ, δεν είχαμε ενέργεια. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα και δικαίως νίκησε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ