EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές

“Η καλύτερη ομάδα νίκησε απόψε” παραδέχτηκε ο Ραμί Χαντάρ μετά το “διπλό” της Αναντολού Εφές μέσα στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι. Διαβάστε τι είπαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Η Αναντολού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφυγε πανάξια με το “διπλό” μέσα από το Τελ Αβίβ . Ούτε ο Ραμί Χαντάρ, ο προπονητής της Μακάμπι, είχε κάποια αμφιβολία επ' αυτού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, από την άλλη, στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε η Εφές στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, καθώς και στην παρουσία του Τάιλερ Χάνικατ.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν οι Ραμί Χαντάρ, Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Τάιλερ Χάνικατ:

Ραμί Χαντάρ (προπονητής Μακάμπι Τελ Αβίβ): “ Δεν κρατήσαμε τα ηνία του αγώνα από την αρχή του αγώνα. Αυτό σήμαινε πολλά λάθη και επιθετικά ριμπάουντ στην άλλη πλευρά, κάτι που μπέρδεψε το επιθετικό παιχνίδι μας. Η καλύτερη ομάδα νίκησε απόψε”.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (προπονητής Αναντολού Εφές): “ Είχαμε έξι λάθη στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και αυτό ήταν κρίσιμο σημείο. Αργότερα όμως νομίζω ότι ξέραμε πως να παίξουμε στα κρίσιμα σημεία. Ηταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Σε αυτή την EuroLeague όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες, οπότε κάθε νίκη είναι και ιδιαίτερη. Είναι δύσκολο. Ο Χάνικατ έχασε εύκολα λάθη νωρίς στο παιχνίδι αλλά στα κρίσιμα σημεία σκόραρε. Είναι πάντα σπουδαίο να σκοράρει όποτε είναι απαραίτητο”.

Τάιλερ Χάνικατ (φόργουορντ Αναντολού Εφές): “ Δεν ήμουν εύστοχος στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι είχα 0/5. Είχα όμως καλά σουτ, τα παιδιά μου είπαν να συνεχίσω να σκοράρω και στα κρίσιμα σημεία μπήκαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Είναι αργή διαδικασία και μεγάλη σεζόν. Όλοι μπορούν να σε νικήσουν, οπότε προσπαθούμε να παραμείνουμε ενωμένοι. Εχουμε νέους παίκτες, νέο προπονητή και παίζουμε αρκετά καλά”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ