EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Νταρουσάφακα

Δηλώσεις: Μακάμπι - Νταρουσάφακα

Ο Γκάι Πνίνι μίλησε για την απογοήτευση στις τάξεις της Μακάμπι μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα και εξήγησε ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δυο ομάδων μετά το 73-84 της Νταρουσάφακα επί της "ομάδας του λαού" στη "Menora Mivtachim Arena".

Αβί Εβέν (προπονητής Μακάμπι): "Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε άμυνα και επίθεση".

Οκτάι Μαχμουτί (προπονητής Νταρουσάφακα): "Κάθε αγώνας είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Παλέψαμε από την αρχή. Κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήμασταν κάπως βιαστικοί στην επίθεση και τους δώσαμε την ευκαιρία να πετύχουν κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Προηγηθήκαμε ακόμα και με 15 πόντους ενώ η τελική διαφορά (11) είναι, επίσης, αρκετά καλή".

Γκάι Πνίνι (παίκτης Μακάμπι): "Είμαστε απογοητευμένοι! Δεν είχαμε κανένα απολύτως κίνητρο ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας έπειτα από όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα. Η κατάσταση που βρίσκεται η Μακάμπι δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι (παίκτης Νταρουσάφακα): "Ήταν ένα must-win παιχνίδι για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος τα καταφέραμε αφού όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, μπροστά στον απίστευτο κόσμο της. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά για εμάς και την αυτοπεποίθησή μας ενόψει της συνέχειας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ